2019-05-13 11:05:29• hírek • Bede Emőke

Büntetés jár az eper engedély nélküli árusításáért

Az eperszezon elrajtolásával gombamód jelentek meg mindenhol a saját portékájukat áruba bocsátó termelők és a viszonteladók is. Viszont vannak olyanok, akik a törvényes utat megkerülve, engedély nélkül kezdik árulni a gyümölcsöt.

A szatmári Helyi Rendőrség a 2019-es idény alatt sem huny szemet az ilyen esetek felett, mi több, már ki is szabták az első büntetéseket az eperrel seftelőkre. A város bejáratánál található pihenőben ugyanis ismét megjelentek a felsőboldádi viszonteladók, akik engedély és termelői könyv nélkül próbáltak túladni a készleten. A járőrök négy személyt értek tetten, s ennek megfelelően M. Vasilét, R. Crinát, M. Editát, és P. Denisát is megbírságolták – számolt be az esetről a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Facebook-oldalán.


Mint írják, a Helyi Rendőrség továbbra is kiemelt figyelmet fog fordítani a jelenségre, melynek köszönhetően az engedély és/vagy termelői könyv nélküli eper- és dinnyekereskedők egy részét már sikerült „eltakarítani” a szatmári utcasarkokról és parkokból.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: